KillerInstinctOnline - The #1 Fan Site

Games => Killer Instinct (1994) => Topic started by: shakur123 on May 21, 2016, 02:40:11 PM

Title: Is this bug possible?
Post by: shakur123 on May 21, 2016, 02:40:11 PM
I was playing in XB1 and this happened:

https://onedrive.live.com/redir?resid=AA6575D1B7AE8B41!1095&authkey=!AI64SLwhHhcGQKo&ithint=video%2cmp4 (https://onedrive.live.com/redir?resid=AA6575D1B7AE8B41!1095&authkey=!AI64SLwhHhcGQKo&ithint=video%2cmp4)

I know it can be done with cheats in Mame but is it possible to do it in a cab?
Title: Re: Is this bug possible?
Post by: CXK on May 21, 2016, 05:46:40 PM
I was playing in XB1 and this happened:

https://onedrive.live.com/redir?resid=AA6575D1B7AE8B41!1095&authkey=!AI64SLwhHhcGQKo&ithint=video%2cmp4 (https://onedrive.live.com/redir?resid=AA6575D1B7AE8B41!1095&authkey=!AI64SLwhHhcGQKo&ithint=video%2cmp4)

I know it can be done with cheats in Mame but is it possible to do it in a cab?
hahaha wow. I've noticed a glitch or two that I swear I never saw in the real arcade or MAME. Maybe this new version is creating new glitches.
Title: Re: Is this bug possible?
Post by: Eclipso on June 02, 2016, 08:02:41 AM
I'm going to go with the new version created a new glitch.
Title: Re: Is this bug possible?
Post by: SPPV on July 24, 2016, 07:48:02 AM
I would have to say yes depending on what version of the KI ROM you have. There were a lot of weird bugs in KI arcade like the Combo BJ, no touch ultras, 3 hit ultras etc. And especially now days it would be hard to seperate whats an actual U64/KI bug and whats caused by a mistake in an emulator since people with the actual working cab is pretty rare.
Title: Re: Is this bug possible?
Post by: Neo on November 25, 2017, 02:38:35 AM
This is a common "glitch" is all about timing, if you perform a combo and let the sequence end you can do a "double ultra" and yes you can do on a cabinet.